Ana Sayfa / Saç / 2018 Gelin Makyajı Trendleri

2018 Gelin Makyajı Trendleri

2018 gelin makyajları dinamik ve renkli bir trendle çıkıyor karşımıza. Bildiğiniz gibi makyaj modası her sene farklı ürün ve modelleri karşımıza getiriyor. Her makyaj modeli için trendler sürekli değişiyor. Tabi gelin makyajı için de geçerli bu. 2018 yılında dünya evine girmeyi planlayan hanımlar için bu yılın gelin makyajı trendlerini araştırdık. Makyaj modelinize karar vermeden önce mutlaka bu tüyolara göz atmalısınız. Düğünde şıklığınız ve trendlere uygun görünümünüz ile göz kamaştırmaya hazır mısınız?
Sonraki Geri

Klasik Eyeliner Trendi

Günümüzde Eyeliner’ın birçok çeşidi olmasına rağmen klasik eyeliner’dan vazgeçemeyenler çoğunlukta. Günlük makyajında Eyeliner’sız yapamayanlar gelin makyajında da bu alışkanlığını davem ettirmek isteyecektir. Aydınlık ya da soft tonlarda uygulanacak farın üzerine klasik Eyeliner’ınızı çekerek göz makyajınızı tamamlayabilir ve gözlerinizi daha belirgin bir forma sokabilirsiniz.
Bronz Makyaj Trendi Bembeyaz gelinliğinize en çok uyum sağlayacak makyaj modellerinden biri bronz ten makyajıdır. Bu makyaj için bronzer ve kontür uygulamasına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Far ve ruj seçimlerinizde de ten renginize uyum sağlamak için nude tonları seçmenizde fayda var. 2018 yılının tüm makyaj trendleri arasında bulunan bronz ten makyajı, en çok da gelinlere yakışacak.
Parlak Dudak Trendi Son yılların ruj trendi bildiniz gibi mattı. Ancak mat rujlar artık yavaş yavaş tarih oluyor ve yerini parlak görünümlü rujlara bırakıyor. Bu parlak görünüm düğününüzde sizi hem daha canlı hem de daha enerjik bir profile kavuşturacak. Gelinler için her zaman tavsiye edilen ruj renkleri soft ve doğal tonlardır. Bu tonlardaki rujunuzun üzerine lig gloss uyguladığınız takdirde modaya uygun parlak görünümü kazanmış olacaksınız.
Doğal Kaş Trendi O ince ve fazla şekilli kaşların yerini 2018 yılında doğal kaşlar alıyor. Hem günlük hem de özel davetlerinizde bu trendi göz önünde bulundurmanızda fayda var. Özellikle de gelin makyajınızda bu görünümü kullanmak istiyorsanız, düğün tarihiniz yaklaşırken kaşlarını almayı da bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Düğün gününüzde de doğal haline bıraktığınız kaşlarınızın aralarındaki boşlukları kaş farı ya da kalemiyle doldurabilirsiniz.
Sonraki Geri

Bu habere de bakabilirisiniz

Aline Saç Kesimi

Aline Saç Kesimi

Aline bob muhtemelen bugünlerde en popüler kesim ve asla modası geçmeyecek. Ters bob saç modeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir