Ana Sayfa / Makyaj Bloğu / 2019 Makyaj Trendi
2019 Makyaj Trendleri Nelerdir

2019 Makyaj Trendi

Geçtiğimiz yıl defilelerde bol bol karşımıza çıkan beyaz eyelineri 2019 yılında günlük hayatımızda da göreceğiz. Gözlerin daha büyük ve parlak görülmesini sağlayan beyaz eyeliner bir çok  farklı şekilde kullanabilmek ve kombinlerinize dahil etmeniz mümkün. Beyaz eyeliner uygulama ve kullanım şeklinize göre size gündelik hayat için doğal bir görünüm sağlarken son derece çarpıcı bir makyajın başkahramanı da olabilir.

Modern Büyük Gözler Dikkat Çeker

Beyaz eyeliner kullanımı ile gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.  Alt göz kapağınızın içine süreceğiniz ince bir tabaka eyeliner size istediğiniz etkiyi verecektir. Eğer eyelinerı aynı kalınlıkta gözün üst kısmına da sürerseniz, daha modern ve dikakt çeken bir görünüm ile dikkatleri üzerinize toplamak hiç te zor değil.

Zıt Renkler Ön Plana Çıkıyor

Bir dönemin favorisi kedi gözü makyajı yapmak istiyorsanız, gözünüzün üst kısmına siyah,  alt göz< kapağınıza beyaz eyeliner sürerek başarılı bir etki elde edebilirsiniz. Gözünüzde iki zıt rengi aynı anda kullanmak farklı bir etki yaratacaktır.  Beyaz eyelinerın siyah ile birlikte kullanıldığın da kaybolduğunu düşünüyorsanız beyaz uygulamasını iki kat sürerek daha doygun bir görünüm elde edebilirsiniz.
 

Dışarı Taşan Küçük Kanatlar Yapın

Gündelik ve sürekli yapacağınız bir makyaj çeşidi olmasa da arada değişiklik için deneyebilirsiniz. Eyelinirınızı sürerken  alt ve üst göz kapağınızda dışarıya doğru taşırın.  Uçlarda oluşan iki çizgiyi birleştirin ve yeni tarz makyajınızın tadını çıkarın.
Beyaz eyeliner kullanımı ile gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.  Alt göz kapağınızın içine süreceğiniz ince bir tabaka eyeliner size istediğiniz etkiyi verecektir.

Sadelikteki Güzelliği Kullanın

Bazen tek yapmanız gereken sade ve doğal gözükmektir. Makyaj için ayrılacak çok fazla zamana sahip değilsenizve yine de etkileyici bir görünüm elde etmek  istiyorsanız beyaz eyeliner yine yardıma koşuyor. Gözünüzün üst kısmına ince bir sıra eyeliner sürüp iddaalı bir ruj seçimi ile doğal bir güzellik yakalayabilirsiniz.

Bu habere de bakabilirisiniz

Düğün Öncesi Mükemmel Bir Gülüş İçin Diş Temizliğini İhmal Etmeyin!

Düğün Öncesi Mükemmel Bir Gülüş İçin Diş Temizliğini İhmal Etmeyin!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonu açılışı nasıl kazandı. Anlamlı düğün gününün güzel geçmesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir