Ana Sayfa / Makyaj / 2018 Yılı Makyaj Trendleri

2018 Yılı Makyaj Trendleri

2018 Yılı makyaj trendleri her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça farklılık gösteriyor.Bir önceki sene moda olan ürünleri ve modelleri bu sene içinde bazen göremiyoruz. Biz de sizin makyaj konusunda işinizi kolaylaştırmak için 2018 yılı makyaj trendlerini bir araya topladık. Hem kendinize hem de trendlere uygun  saç önerilerine  ve 2018 yılı makyaj trendlerine buradan göz atabilirsiniz.
Sonraki Geri

Yokmuş gibi makyaj nasıl yapılır

Sade ve doğal makyaj trendi uzun zamandır karşımıza çıkıyor. Adeta yokmuş gibi görünün makyaj için çok zaman harcamanıza gerek yok. Doğru ipuçlarıyla istediğiniz makyajı yapabilirsiniz. Fazla uğraştığınız takdirde makyajın doğallıktan zaten uzaklaşacaktır. Sade makyaj için ihtiyacınız olanlar; cildinize tam anlamıyla uyan bir fondöten, göz altları için kapatıcı, ışıltılı görünüm veren sade göz farları, kirpiklerinize hacim verecek rimel, doğal tonlarda allık ve doğal dokuya sahip parlak rujlar. Bunlar sizin doğal ve sade bir makyaj yapabilmeniz için en büyük yardımcılarınız olacak.
Aydınlatıcıda yeni devir

Aydınlatıcılar hayatımıza yeni yeni girmesine rağmen büyük bir popülerliğe ulaştı. Kusursuz ve iddialı makyajların olmazsa olmazları oldular. Yeni çıkan holografik etkili aydınlatıcılar ise 2018 yılı makyaj trendleri arasında yer alıyor. Elmacık kemiklerinde ışıltılı bir etki ve çekici bir görünüm sağlayan bu aydınlatıcılar, bu yıl fazlasıyla kullanılacak.
2018 Yılı makyaj trendleri arasında favori;parlak rujlar geri dönüyor

80’ler ve 90’larda moda olan parlak rujlar 2018 yılında geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl moda olan mat rujlar tarih oluyor. Bu yıl canlı renklerden oluşan parlak ruj koleksiyonları fazlasıyla ilgi görecek. Hatta bunun yanında metalik renkli rujlar da bu yıl hayatımıza girecek.
Sezonun En Trend Nude Ruj Renklerinden Hangisi Sana Göre? Bir süredir hayatımızda olan nude tonlardaki rujlar 2018 yılında da çok moda. Hala ilk çıktığı günkü kadar ilgi gören ve kullanılan nude tonları, herkese yakışıyor. Tabi kendinize uygun tonu bulduğunuz takdirde. Nude tonların kendinize uygun olanı seçmenin en kolay yolu da ten ve saç renginize uyumlu seçim yapmak.
Sonraki Geri

Bu habere de bakabilirisiniz

Terracotta Pudra

Terracotta Pudra

Makyaj malzemeleri arasında, terracotta pudra günümüzde en çok tercih edilen pudra çeşitlerindendir. Terracotta pudraların diğer …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir