Ana Sayfa / Saç / Platin Sarısı Saç Modelleri
Platin Sarısı Saç Modelleri Nelerdir

Platin Sarısı Saç Modelleri

Saç renginizi değiştirmek istiyorsanız ve bu konuda henüz bir kara veremediyseniz mutlaka Platin Sarısı Saç Modelleri hakkında bir araştırma yapmalısınız. Hepimizin bildiği sarı saç gerçekten uzun süredir trendde olan ve asla modası geçmeyen bir renktir. Bununla birlikte, bu sezon, sarı saç trendi daha açık hale gelerek yerini platin sarısına bıraktı. Bu açık saç rengi, daha açık ten rengine sahip kadınlar için en uygun olanıdır ve kadın cildinin daha açık görünmesini sağlar. Platin sarısı rengi kendi başına şık bir renk olduğundan, saçınız ne tarz yapmayı seçerseniz seçin zahmetsizce şık görünecektir. Makyaj yaptığınızda makyajınızın temiz ve sade görünmesini sağlamalısınız. Her Saç Tipine Uygun Platin Sarısı Kusursuz bir görünüm yaratmak için kullanabileceğiniz pek çok farklı Platin Sarısı Saç Modelleri bulunmaktadır. Ayrıca farklı bir tarz yaratmak istiyorsanız sizin için Platin gümüş saç kışın harika bir seçenek olacaktır. Platin gümüş saç elde etmek için, ağartıcı neredeyse beyaz bir düzeye ulaşana kadar açık bırakılmalıdır. Yıkamadan önce altın tonları kalmamalıdır. Bu renk çok az bakım gerektirir veya hiç bakım gerektirmez. Bunun dışında ise klasiklerden vazgeçemem diyorsanız pek çok platin sarısı seçenekleriniz olacaktır. Başlıca seçenekler ise;
  • Platin Parlak; Platin vurgular, tarzınıza harika bir katkı sağlar. Rengin boyutuna katkıda bulunurken, daha koyu kökler saçlarınızı daha hacimli görünmesini sağlar.
  • Platin Beyaz Saç; Güzel açık teninizi vurgular.
  • Kahverengi Saçlar ve Platin Sarışın Parlak Noktalar; Çeşitli platin sarı saç boyası tonları sayesinde, cilt tonunuz için kesinlikle mükemmel bir uyum yakalayacaksınız.
  • Platin Mor Saç; Burada, rengin boyutu, küçük platin vurgularla dokunarak elde edilir, bu da stili daha da çekici kılar.
  • Buzlu Platin Sarı Saç; Cildinizde pembe bir alt ton varsa, bu soğuk platin tonu size çok yakışacaktır.
  • Platin Sarışın Kısa Saç; platin saç daha kısa bir kesimle daha iyi görünüyor. Şık, cesur, ancak oldukça doğal, tonlanmış kökleri saçınıza muhteşem bir hava katar.
  • Koyu Tenli Platin Saç; Soğuk, buzlu bir sarışın tonu sadece çikolata cildinizin daha fazla parlamasını sağlar.
Platin Sarı Saç Modeli Platin Sarısı Saç Modelleri her kadının hayatı boyunca en az bir defa denemek istediği saç modelidir. Fakat bu kadar açık renkte olması gözünüzü korkutabilir. Burada doğru kuaför tercihi oldukça önemli olacaktır. Doğru platin rengini bulduktan sonra yüz ve cilt tipinize göre kesimlerle oldukça havalı görünmeniz mümkün olacaktır. Ancak bilinmesi gereken en önemli durum ise platinin hangi rengini kullanırsanız kullanın ciddi şekilde bakım yapmanız gerekecektir. Özellikle sarı saçlar için mor şampuan ideal olmaktadır. Bakımı yapılmayan platin saçlar ne yazık ki uzun zamanda saçınızı yıpratabilir. Bu nedenle her daim bakım yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.
Sonraki Geri
 Kremsi Platin Sarısı Saç Modeli  Kremsi Platin Sarısı Saç Modeli Bu kremsi renk, yüzünüze biraz renk katmanın harika bir yoludur. Yumuşak bir gölge ve ışıkta harika görünecek.
Parıltılı Tonlarda Platin Sarı Saç Modeli Parıltılı Tonlarda Platin Sarı Saç Modeli Bu sarışının gümüş rengi var ve size göz alıcı bir hava verecek.
Beyaz ve Altın Sarı Platin Saç Modeli Beyaz ve Altın Sarı Platin Saç Modeli Beyazımsı altın rengi ton, bu saç stiline zarif ve dengeli bir görünüm kazandırır. T saçınızın daha dolgun görünmesini sağlar ve saçınıza hacim kazandırır.
Kar Beyazı Platin Sarısı Saç Modelleri Kar Beyazı Platin Sarısı Saç Modelleri Sarışından beyaz saça geçmek pek bir değişiklik gibi görünmeyebilir, ancak tüm görünüşünüzü tamamen değiştirebilir! Tamamen beyaz sarı saçlı, boş bir tuvalden başlamayı gerektirir. Var olan istenmeyen gölgeler ve düzensizlikler, yeni gölge uygulanmadan önce tamamen yıkanmalıdır.
Beyaz Sarı Platin Saç Modelleri Beyaz Sarı Platin Saç Modelleri Düz beyaz sarı saçlar göz alıcı, sinirli ve cidden cesurdur. Rengi kökten uca takmak mat bir etki yaratır, ancak bu köklere dikkat edin – platin beyaz bukleleri korumak çok fazla bakım gerektirir.
Sonraki Geri

Bu habere de bakabilirisiniz

Aline Saç Kesimi

Aline Saç Kesimi

Aline bob muhtemelen bugünlerde en popüler kesim ve asla modası geçmeyecek. Ters bob saç modeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir