Ana Sayfa / Saç Bloğu / 2018 Uzun Saç Kesim Modelleri
Uzun Saç Kesimi Modelleri

2018 Uzun Saç Kesim Modelleri

Saçların uzun olması ve bakımlı görünmesi bayanlar için çok önemlidir. Yıllar içerisinde saçların uzunluğu, kesim şekilleri değişmektedir. Farklı uzunluklar moda olsa da bayanlar uzun saçtan asla vazgeçmezler ve her zaman tercih edilmiştir. Son dönemlerde farklı modeller ön plana çıksa da 2018 uzun saç kesim modelleri yine güzel stilleriyle kendini belli etmeye başladı. Uzun saçın bakımı, temizliği diğer saçlara oranla biraz daha zahmetli olmakla birlikte bayanları daha da güzel gösterdiği kesindir. Yüzdeki, ensedeki kusurları daha kolay gizlediği, yazın sahillerde kışın karda koruduğu ve erkekler tarafından daha cazip bulunduğu için uzun saç istense de bakımının ve kullanımının bazı alanlarda zor olduğu bilinmelidir.

Uzun Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?

2018 uzun saç kesim modelleri arasında tercih yapmadan önce uzun saçın sağlıklı olmasını sağlamak gereklidir. Saç kökü ne kadar sağlam olursa uzun saç o nispette güzel ve parlak görünecektir ve istenilen tarzda şekillenmesi daha kolay olacaktır. Uzun saçın bakımında ilk önce seçilecek şampuan çok önemlidir. Şampuanın kimyasal maddesinin az, temizleyici özelliğinin iyi olması şarttır. Temizlenmeyen, kirden arındırılmayan saçlar ve saç kökleri çabuk zarar görür ve dökülür. Yağlı, kuru, boyalı, boyasız saç tipine uygun şampuanla düzenli yıkanması ve ardından da yağlar ve özel karışımlarla bakım yapılması şarttır. Yıkandıktan sonra saçı nemlendirecek badem, zeytin, argan yağı tarzı yağlardan oluşturulan karışımlar veya satılan bakım vitaminleri tercih edilebilir. Uzun Saç Kesimi Model Örnekleri

Uzun Saç Modelleri

2018 uzun saç kesim modelleri çok çeşitlidir. Saç uzadıkça daha ince bir görüntü verir. Bunun engellenmesi daha hacimli ve dolgun görünmesi için katlı saç kesimi tercih edilebilir. Ombre ve balyajla daha bir havalı gözükecek olan katlı kesim özellikle zayıf ve ince telli saçlar için çok özel görüntüler ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Gelinler çok farklı modele uygun olduğu için saçlarını uzatırlar. Gelin adaylarına örgülü, dağınık topuzlu her haliyle uzun saçlar çok yakışacaktır. Sade ve tatlı sanatkar bir bayan görünümü için romantik uzun saç, özel davetler, yemekler, iş görüşmelerine örgüyle kombinasyon yapılmış uzun, zarif görünüm için düz uzun saç modelleri kullanılabilir. Uzun Saç Kesimi Model Örnekleri Nelerdir

2018 Uzun Saç Kesim Modelleri

2018 uzun saç kesim modelleri hakkında bilgilendirme amaçlı bir yazı hazırladık. Uzun saçlardan vazgeçemeyen kadınlar, 2018 yılının en trend kesimlerini bilmenizde fayda var. Bu kesimler sayesinde modern bir görünüme kavuşabilir ve uzun saçlarınıza veda etmek zorunda kalmazsınız.
Katlı Kesim : Her sezon trendleri arasında yer alan katlı kesim 2018 uzun saç kesim modelleri arasında da kendine yer buldu. Uzun saçlarınıza kat ekleterek hem daha havalı hem de daha hareketli saçlara sahip olabilirsiniz.

Düz Kesim : Uzun saçlarınızı tamamen dümdüz bir formda da kestirip 2018 trendlerine uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. Oval ve V formundaki kesimden çok bu sezon düz formu göreceğiz.

Sade ve tatlı sanatkar bir bayan görünümü için romantik uzun saç, özel davetler, yemekler, iş görüşmelerine örgüyle kombinasyon yapılmış uzun, zarif görünüm için düz uzun saç modelleri kullanılabilir.

Uzun Saç Kesiminin Avantajları

Uzun saç kesiminin avantajları, uzun saçlardan vazgeçemeyen ve kısa saç kesimlerinden hoşlanmayan kadınların en çok duymak istediği şeylerin arasında yer alıyor. Uzun saç kesiminin avantajları arasında ilk sırada, model çeşitliliği imkanı sağlaması geliyor. Bildiğiniz gibi uzun saçlarla, kısa saçlara göre daha çok saç modeli ve tasarımını deneyebilirsiniz. Ayrıca uzun saçlara sahipseniz hergün yıkamak zorunda da kalmazsınız. Uzun saçlar yüzünüzdeki kusurlarınızı da kapatır ve size daha genç bir görünüm katar. Tüm bunların yanında uzun saç kesiminin avantajları arasında belki de en çok ilginizi çekecek olanı söyleyelim; erkekler uzun saçlı kadınları her zaman daha çekici bulur.  

Bu habere de bakabilirisiniz

Röfle Nedir? Hakkında Detaylar

Röfle Nedir?

Röfle Nedir, Saç telleri arasından güzel topuzlar seçilerek saç renginin 1 tondan 6 tona kadar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir