Ana Sayfa / Makyaj Bloğu / 2019 Yaz Makyajı
2019 Yaz Makyajı Nedir

2019 Yaz Makyajı

2019 makyaj sezonunda Fransız esintileri ile sıkça karşılaşacaksınız. Kırmızı, bordo rujlar tekrardan gündemde. Ten görünümleri inanılmaz soft renklerde. Tercihen hafif bir bronzluk. Çok az gölgelendirme açık kahve tonlarında ve kirpiksiz rimeller sezonun olmazsa olmazı. Bu kadar soft bir görünümü iddaalı bir kırmızı rujla tamamladığınız da  son derece parizyen bir etki elde edeceksiniz. Her dönemin rengi kırmızı rujlar 2019 yılında çok revaçta olacak.

Bu yıl doya doya kırmızının her tonlarını keyifle deneyebilirsiniz. 2019 yılının bir diğer trendi de kıyafetlerde sıkça gördüğümüz neon renklerin makyajda da görülecek olması. 2019 da siyah göz kalemleri gündeme geliyor. Smokey eye’ı yine siyah tonlarında gri tonlarında da kullanabilirsiniz. 2019 makyaj modasında metalik etkiyi çok fazla göreceğiz.

Işıltılar Baş Köşede

2019’un yaz aylarını karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde 2018 makyaj trendlerinden gelen doğal görünümlü makyajların etkisini yine görmeye devam edeceğiz.  Doğal etkilerin yanında daha önce çokta görmeye alışık olmadığımız çarpıcı renkleri cesurca kullanan kadınları göreceğiz. Bu yaz hazırlıklı olun gözlerde mor ve sarı tonları sıklıkla göreceğiz ve hiç olmadığı kadar renkli bir yaz geçecek.



Orijinal Kırmızı

Kırmızı bir dudak makyaj trendleri arasında zamansız hakimiyetini koruyor. Her ne kadar geçen sezon rorange hayatımıza hızlı bir giriş yapsa da işin rengi değişiyor. Bu sezon gerçek kırmızı tahtını geri alıyor. Tek bir dokunuşla güçlü bir imaj çizen kırmızı

dudaklar bu sezon yine favorilerimiz arasında yer alıyor. Alışıla gelenin dışında kırmızı ruju sadece gece makyajından çıkararak gündüzde sade makyajımızı güçlendirmek için kullanacağız.

Moda severlerin yakından takip ettiği Londra Moda Haftasında 2019 sezon tüyoları arasında sade ve doğal görünümler ön plandaydı. Yüze  vurgu yapan gözler ve yanaklar , doğal pembe tonlarıyla canlı bir görünüme kavuşuyor. 2019 Yaz Makyajı şifreleri freşh ve taze bir görünümü işaret ediyor.  Ten üzerine kullanacağınız doğal tonlardaki pembe allıkla temiz ve ışıl ışıl bir görünümü işaret ediyor.

2019 Göz Makyajında Pop Etkiler Hakim

Ünlü makyaj markalarının 2019 yaz koleksiyonlarında mor ve sarı renkleri yoğun olarak kullandığı görülüyor.

2019 Kış Makyaj Trendleri


IŞILTILI TEN MAKYAJI

Uzun zamandır strobing etkisinde olan parlak tenler bu kış bir tik daha ileri giderek yerini ıslak görünümlü tenlere bırakacak. Bu nedenle de kremsi yapıda olan high ligter ürünlerini olabildiğince tüm yüzünüze uygulamanızı öneririm. Hatta kullanımı çok daha pratik hale getirmek için likit kapatıcılarınız ile karıştırabilir ve sonrasında fondoten fırçası ile yüze uygulayabilirsiniz Bu görüntüyü desteklemek için sünger yerine fırça tercih edebilirsiniz. Parlatma tekniği dediğimiz bu uygulama sayesinde cildiniz çok daha ışıltılı bir görüntüye kavuşacaktır. Gölgelendirmeler ise son derece trend. Tabii ki bir farkla; krem yapıdaki tüm kontur ürünleri yerini pudralara bırakıyor. Böylece aslında zor olan kontur çalışması çok daha pratik hale geliyor.

DAĞINIK KAŞLAR

Cazibeli görünümü gözlere çekmek için belirgin dağınık kaşlar bu yıl da trend. Sadece rengini olabildiğince açık yapmanızı öneririm. Bunu yapmanın en kolay yolu ise toz kas pudralarını kesik uçlu fırçalar ile uygulamanız.

PARLAK GÖZ MAKYAJI

Göz makyajı uzun zamandır olmadığı kadar belirgin, parlak ve enerjisi bol çarpıcı pop renklerle vurgulayıcı olacak. Çünkü holographic pigments göz ürünleri kozmetik teknolojisinin geldiği son noktada buna olanak sağlıyor. Hatta holographic yapılan ile renk yansımalarını da yaparak illusion gerçekleştirmiş oluyor Eyeliner bu yıl da en trend göz makyaj enstrümanı. özellikle siyah yerine derin mavi tonlarını tercih etmeniz egzotik göz makyajınızı çok daha çarpıcı kılacaktır.

DUDAKLAR

Olmazsa olmazımız kırmızı dudaklar sizleri cesur olmaya davet ediyor. Bu kış mercan ve kırmızı tonlarda rujlar mutlaka makyaj çantanızda olmalı. Gündüz ya da gece makyajlarınızda kullanabileceğiniz bu tonlar bu yılın makyaj öznesi olmaya aday
2019 makyaj sezonunda Fransız esintileri ile sıkça karşılaşacaksınız. Kırmızı, bordo rujlar tekrardan gündemde. Ten görünümleri inanılmaz soft renklerde. Tercihen hafif bir bronzluk. Çok az gölgelendirme açık kahve tonlarında ve kirpiksiz rimeller sezonun olmazsa olmazı.

Bu habere de bakabilirisiniz

Kolajen Nedir

Kolajen, insan vücudunun protein yapısının ortalama üçte birini oluşturan proteinlerinden biridir. Kaslar, kemikler, tendonlar ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir