Ana Sayfa / Saç Bloğu / 2019 Yılının Saç Trendleri
2019 Saç Modelleri

2019 Yılının Saç Trendleri

2019 yılı geldi gelecek derken seneyi yarıladık sayılır. Sene başında yılın moda akımlarından bahsetmiştik şimdide saç trendlerine göz atalım..

Saç stilistlerinin açıklamalarına göre 2019 yılı sezonunda yüz tipinize uygun olarak 4 farklı saç modeli ön  planda olacak.

2019 saç trendlerinde örgü saç modelleri sıklıkla göreceğiz. Balıksırtı örgü modelleri biraz daha bohem bir hava ile geri dönüyor. Ayrıca 2018 saç modasında sıklıkla karşımıza  çıkan balerin topuz modelleri, jöle ile ıslak görünüm verilip geriye doğru taranmış saçlar ve  sıkı at kuyruklarını da  çokça göreceğiz.

Haydi birlikte göz atalım 2019 Yılının Saç Trendleri Nelermiş?

Modern Düz Uzun Saçlar

Uzun saçlar her zaman olduğu gibi bu yılda cazibesini sürdürmeye devam edecek. Pek çok genç kadının tercihi olan uzun saç modelleri bakımı dolayısıyla zorlukları olsa da  her mevsim moda trendlerine takılmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Uzun saçlarınızı bir stil belirlemek istiyorsanız,  düz kestirdiğiniz saçlarınıza kahkülle hareket katabilirsiniz.

2019 Saç Modelleri Örnek

Modern Görünümlü Kısa ve Küt Saç Modelleri

Gençlere ve orta yaştaki pek çok kadına yakışan kısa ve küt saç modellerini 2019 yılında da sıkça göreceğiz. 90’lı yıllarda hayatımıza giren küt saç modelleri, o yıllarda keskin hatlara sahipken zaman içerisinde asimetrik kesimlerle birleştirilip daha yumuşak bir şekle kavuştu.  Ayrıca 2019 yıllarında bob kesim saç modellerinin yükselişini yadsıyamayız. Kolay kullanımı modern ve cezbedici görünümü ile bob saç modelleri 2019 yılında etkisini sürdürecektir.


Modern Görünümlü Doğal Saç Modelleri

2018 yılından gelen akımın devamı olarak doğal görünümler ön planda. Zahmetsiz güzellik akımının bir devamı olan üzerinde uğraşılmamış duran doğal görünümlü saçlar bu yılda ön planda. Dalgalı saçlar hem dolgun görünümleri hem de kolay şekil almaları dolayısı ile çokça tercih ediliyor.

Modern Görünümlü ve Renkli Saç Modelleri

Saç modellerinde tercih edilen sadelik akımını 2019 yılın da saç renklerinde de görmeye devam edeceğiz. Güzelliğimizin tamamlayıcıları olan saçlarda kahverenginin granite varan tonları , şeftali tonlarından ilham alan sarılar, saç uçlarında yoğunlaşmış balyajları kullanabilirsiniz.
2019 yıllarında bob kesim saç modellerinin yükselişini yadsıyamayız. Kolay kullanımı modern ve cezbedici görünümü ile bob saç modelleri 2019 yılında etkisini sürdürecektir.

Bu habere de bakabilirisiniz

Röfle Nedir? Hakkında Detaylar

Röfle Nedir?

Röfle Nedir, Saç telleri arasından güzel topuzlar seçilerek saç renginin 1 tondan 6 tona kadar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir