Ana Sayfa / Saç / Kalın Telli Saçlar İçin Kısa Saç Fikirleri

Kalın Telli Saçlar İçin Kısa Saç Fikirleri

Kalın telli saçlara sahip olan kadınlar genellikle çok kıskanılır. Çünkü kalın telli saç demek hacimli ve dolgun saç demektir.  Hiçbir zaman hacimli görünüm katacak kesimler aramalarına gerek yoktur. Yanlızca kalın telli saçlar uzatıldığı zaman ağırlık ve bakım zorluğunu da beraberinde getirir. Bunun için de bu saç stili için en uygun olan kısa saç kesimleridir. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz ve kalın telli saçlar için kısa saç fikirleri arıyorsanız aşağıdaki örnekleri detaylı olarak incelemenizi tavsiye ederiz.
Sonraki Geri
Kısa Katmanlı Saç Stili Kısa Katmanlı Saç Kesimi Çene hizasında kesilen saçlara kısa katmanlar ekleyerek hacimli saçlarınızı göz kamaştıran bir güzelliğe bürüyebilirsiniz. Katmanlı saç modelleri hiçbir işleme gerek duymadan sizi güne hazırlar.
Kısa Bob Kısa Bob Saç Modeli Kalın telli saçlar için kısa bob kesimler de idealdir. Şık ve gösterişli bir model arıyorsanız mutlaka saçlarınızda bu modeli denemelisiniz. Arka üst kısmını da hafif kabarttığınız zaman bu kısa saç kesimiyle harikalar yaratacaksınız.
Kısa ve Klas Kesim Kısa ve Klas Saç Kesimi Stil sahibi cesur kadınlar, kalın telli saçlarını bu şekilde tarz bir kesimle süsleyebilirler. Kulak hizasında şekillenen bu kesim iddialı bir görünüm de sunuyor.
Pürüzsüz Bob Pürüzsüz Bob Saç Modeli Düz ve kalın telli saçlarınız varsa bu klasik bob kesim size uygun olacaktır. Önden hafif arkaya doğru gelen ince katmanlarla hareket kazanan bu kesim, klas ve sofistike bir görünüm sunuyor.
Pixie Kesim Pixe Kesim Saç Modeli Enseden traşlanan ve üst kısmında hacimli görünüm sunan bu pixie model, tarz sahibi kadınların tercihi olacak.
Kıvırcık Bob Kıvırcık Bob Saç Çene hizasında kesilen ve dalgalarla süslenen saçlar, kalın telli saç stiline sahip olan kadınlar için şık ve havalı bir modeldir. Bu saçları günlük ve özel zamanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Pixie Bob Pixe Bob Saç Modeli İki tonlu pixie bob kesim kalın telli saçlar için mükemmel bir model olacak. Sıcak ve soğuk renk tonlarının uyumunu sergileyen bu model her mevsim rahatlıkla kullanılabilecek bir seçenek.
Klasik Katmanlı Bob Klasik Bob Saç Modeli Çene hizasında kesilen klasik katmanlı bob, özellikle olgun kadınlar için uygun bir seçenektir. Katmanlı orta boy saç modelleri arasında hacimli ve dolgun görünümlü bu klasik model size bakım  kolaylığı da sağlıyor.
Dağınık Katmanlı Dalgalı Kesim Dağınık Bob Saç Modeli Kalın telli ve dalgalı saçlar için ideal olan kısa saç kesimi katmanlı modellerdir. Katmanlı saç modelleri, katmanlar sayesinde şık ve göz alıcı bir görünüm kazanan saçlar, nemli ya da spreylenerek ıslak şekilde de kullanılabilir.
Asimetrik Kesim Asimetrik Kesim Saç Modeli Asimetrik kesim kısa saçlar kalın telli saçların dışında diğer saç cinsleri için de uygundur. Tarz sahibi kadınları daha da havalı bir görünüme kavuşturacak olan bu kesim farklı model imkanı da sunuyor.
Sonraki Geri

Bu habere de bakabilirisiniz

Saç Dökülmesinin Psikolojik Sebepleri

Saç Dökülmesinin Psikolojik Nedenleri

Saç dökülmesinin psikolojik nedenleri son zamanlarda yoğun bir şekilde araştırmalara neden olmaktadır. Cilt hastalıkları ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir